SON DAKİKA
reklam
reklam

Cevizli Anadoluspor U17 Takımı Şampiyon

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2024, Cumartesi - 01:59   Okunma Sayısı: 20961
U17/A Ligi 21. Grubun yenilgisiz lideri konumunda olan Cevizli Anadoluspor, sahasında ağırladığı Sancaktepe Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek lig bitimine 2 maç kala şampiyonluğunu ilan etti.Ev sahibi taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada rakibini Tufan Kurnaz ve Utkan Çevik’in golleri ile mağlup eden Kartal temsilcisi, böylece altyapı başarılarına bir yenisini ekleyerek şampiyon oldu.

Cevizli Anadoluspor bu sezonda altyapıda ikinci şampiyonluğunu kazandı

U16 Liginden sonra U17 Liginde de şampiyonluğa ulaşan kırmızı siyahlılar, bu sezon ikinci kupasını alırken altyapıda da ne denli doğru işler yapıldığını gösterdi. Sezona Teknik Sorumlu Sergen Dikilitaş’ın  yönetiminde şampiyonluk parolası ile başlayan Cevizli Anadoluspor, bu sezon içinde şu ana kadar oynadığı 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlikle yenilgi yüzü görmeden topladığı 28 puanla en yakın rakibine 5 puan fark atarak şampiyonluğunu garantiledi.

Şampiyonluk önemli başarılarla geldi

Yenilgisiz şampiyonluğunu ilan eden Cevizli Anadoluspor U17 takımı, oynadığı 10 maç sonunda rakip fileleri 42 defa havalandırarak grubun en çok gol atan takımı olurken, kalesinde gördüğü 5 golle de en az gol yiyen ekip olma başarısı gösterdiler.

Poyraz Yıldırım, Mustafa Şahin ve Muhammed Yusuf Çakır gol krallığı listesinde

Cevizli Anadoluspor’un yetenekli oyuncuları Poyraz Yıldırım (8), Mustafa Şahin (7) ve Muhammed Yusuf Çakır (6) attıkları gollerle takımlarını şampiyonluğa taşırken, gol krallığı listesine isimlerini yazdırdılar.

Sergen Dikilitaş “ U16 takımımızla Türkiye’de ilk 8 takım arasına kalmıştık. Bu başarımızı U17 takımımızla daha da yukarılara taşımak istiyoruz.”

Şampiyon olan takımını tebrik eden Başarılı Teknik Adam Sergen Dikilitaş yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

 “ U16 takımımızla Türkiye’de ilk 8 takım arasına kalmıştık. Bu başarımızı U17 takımımızla daha da yukarılara taşımak istiyoruz. Bu şampiyonlukta büyük emeği olarak her zaman yanımızda olan Kulüp Başkanımız Dursun Civak ve Yönetim Kurulumuza, her zaman yanımızda olan ve her sorunumuzu çözerek takımımıza büyük destekleri olan alt yapı yöneticimiz Selin Gültekin Ören’e ve hiçbir maçta bizleri yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize sonsuz teşekkür ederim.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam