SON DAKİKA
reklam
reklam

Pendik Süreyyapaşa 2/B Sınıfı Öğrencilerden Süper Performans

Eklenme Tarihi: 4 Haziran 2024, Salı - 23:39   Okunma Sayısı: 29277

Pendik Süreyyapaşa ilkokulu 2/b sınıfı öğrencileri Pendik Atatürk Kültür Merkezinde süper bir gösteriye imza attı.

17 Mayıs 2024 Cuma günü gerçekleşen programa Pendik Süreyyapaşa ilk okulu Müdürü Mitat Çakır, çevre okul müdür ve öğretmenleri ile 2/B sınıfı velileri katıldı.

Sınıf Öğretmeni Seha Atak Düzgün rehberliğinde gerçekleşen gösteride: Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu, İstiklalimizin manevi simgesi İstiklal Marşımızın okunması, Okul Müdürü Mitat Çakır'ın konuşması, şarkılar, piyes, skeç, halk oyunları gösterisi, çiçek takdimi ve hatıra fotoğraf çekimi yer aldı.

 

Okul Müdürü Mitat Çakır, yaptığı kısa konuşmada: Salonu kendilerine tahsis eden Pendik Belediye Başkanı ve Kültür müdürüne, programda görev alan; 2/B sınıf öğretmeni Seha Atak Düzgün'e öğrencilere ve katkıları ile programa can veren velilere teşekkür etti.

Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam