SON DAKİKA
reklam
reklam

Atanamayan uzmanlara müjdeli haber

Eklenme Tarihi: 9 Haziran 2024, Pazar - 21:10   Okunma Sayısı: 64636
Yeniden Refah Partili Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Atanamayan Uzmanlar Derneği üyesi 2 kişinin atamasını gerçekleştirerek örnek bir davranış sergiledi

 

Atanamayan Uzmanlar Derneği (Atauzder) yöneticileri, görevlerinden ayrıldıktan sonra mağduriyet yaşayan uzman çavuşlar için verdikleri mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Atanamayan Uzmanlar Derneği (Atauzder) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Yeniden Refah Partili Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ı ziyaret etti. Ziyarette ATAUZDER yöneticilerinin taleplerine duyarsız kalmayan Mehmet Akpınar 2 dernek üyesiin atamasını yaparak göreve başlamalarını sağladı.

 

Başkan Akpınar; “Yıllarca görevini her koşulda canla başla mücadele ederek yerine getiren, Vatanı, Bayrağı ve Milleti için mücadele ederken en yakın silah arkadaşlarını kendi kucağında Şehit ve gazi veren eski Uzman Çavuşlarımızın kaderine terk edilmemesi gerekir” dedi.

Gündeşli ve Akpınar, eski Uzman Çavuşlara yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarında iş imkanı sağlanması gerektiğinin önemini vurguladı.

 

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada; “Sayın Başkanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisinin; Vatanı ve Milletini korkusuzca koruyan ve canını hiçe sayıp vatan ve millet sevdasıyla tutuşan Eski Uzman Çavuşların sorunları karşısında her zaman yanımızda olmaları ve Eski Uzman Çavuşları destekleyip sahip çıkılması gerektiğini vurgulaması bizleri çok mutlu ve onure etmiştir. Göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka ve nazik misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kamu kurum ve kuruluşlarına referansla alımlar gerçekleşirken Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Atanamayan Uzmanlar Derneği’ni referans alarak yıllarca atanmayı bekleyen dernek üyelerinden 2 kişinin ilk atamalarının gerçekleştirerek 2 aileye bayram sevinci yaşattı. Atama bekleyen Eski Uzman Çavuşlara da umut ışığı oldu.

 

Bu arada yönetim kurulu üyeleriyle birlikte eski Uzman Çavuşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına uzun süredir Meclis (T.B.M.M.) çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, “Görüşme gerçekleştirilen Milletvekilleri, bu sorunun bir devlet meselesi ve vefa borcu olduğunu ayrıca bu mağduriyetin giderilmesi için her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Aylardır mücadelemize ses olan birçok Milletvekili olmasının yanı sıra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Akpınar ilk alımları gerçekleştirerek ATAUZDER ailesine umut ışığı olmuştur.

ATAUZDER ailesi olarak öncelikle Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Akpınar’a ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan’a minnetlerimizi iletiyoruz.

Vicdanlı siyasetçi ve devlet adamlarının sayılarının her daim çoğalmasını ve mağdur kesimlerin sorunlarına destek olmalarını ayrıca temenni ediyoruz” dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam