SON DAKİKA
reklam
reklam

Duayen Antrenör Ahmet Yurtsever Teşvikiye Belediyespor’u Çalıştıracak

Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2022, Cuma - 18:55   Okunma Sayısı: 63313
Yalova Süper Amatör Lig ekiplerinden Teşvikiye Belediyespor yeni sezon için deneyimli teknik çalıştırıcı Ahmet Yurtsever ile anlaşmaya vardı. Yurtsever’in teknik ekibinde Yasin Bakış ve Burak Özcandan da yer alacak. Çok sayıda kulüpte görev alan deneyimli isim son olarak Gerede 1970’de görev almıştı

Ahmet Yurtsever “Bizimkisi bir teknik adam-yönetici antlaşmasından ziyade kader birliği ve yol arkadaşlığıdır. İşimiz zor ama imkânsız değil, vizyonlarımız örtüştü...”

Ahmet Yurtsever yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Başta belediye başkanımız Mustafa Nurten olmak üzere kulüp başkanım Mustafa Küçükalran’ın davetlerine icabet ettik... Bizimkisi bir teknik adam-yönetici antlaşmasından ziyade kader birliği ve yol arkadaşlığıdır. İşimiz zor ama imkânsız değil, vizyonlarımız örtüştü... Benim için hangi lig olduğu önemli değil. Bunu yıllarca kanıtladım, yeter ki gönül bağım olsun, güvenirlilik olsun, hedef olsun proje olsun. Hedefimiz öncelikle Bölgesel Amatör Lig... Bununla birlikte tesisleşme, alt yapı, futbol akademisi ve konaklama tesisi yapımı... Tüm bilgi birikimimi, tecrübemi, donanımlarımı, bu dünya güzeli şirin beldemiz Teşvikiye için harcayacağımdan herkes emin olsun. Bana bu görevi layık gören ve de güvenen Belediye başkanım Mustafa Nurten ve kulüp başkanım Mustafa Küçükalran nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam