SON DAKİKA
reklam
reklam

İyiliksever İş İnsanı İsmail Akova’ya Hüzünlü Veda

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2024, Çarşamba - 23:05   Okunma Sayısı: 17818
Yardımseverliğiyle bilinen Pendik ve bölgesinde yakinen tanınan iş insanı İsmail Akova, 11 Nisan 2024 Perşembe günü Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii’nde öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreni ile ebedi istirahatına uğurlandı.

İsmail Akova’yı son yolculuğuna çok sayıda isim uğurladı

20 yılı aşkın süredir Bulgaristan’ın başkenti Soyfa’da yaşayan ve başarıyla ticaret yapan Akova, Pendikli iş adamları, siyaset dünyasından tanıdık yüzler, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile birlikte sevdikleri ve ailesi tarafından yalnız bırakılmadı.

Cenaze merasimine, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Turan, duayen siyasetçi Mehmet Salih Usta, işadamı Sami Bayram, Pentaş Genel Müdürü Rüstem Kabil, Eski Kızılay Başkanı Nurettin Beşinci, Pendik Ak Parti ve CHP ilçe yönetimleri, Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, İş adamı Süleyman Sırrı Beşinci, İşadamı Muhammet Bayram, İşadamı Rıfat Albayrak, İşadamı Kazım Ecevit, Pendik Rumeli ve Yanyalılar Derneği Yönetici ve üyeleri, Penfolk Derneği Başkanı Fatih Küçükömeroğlu ve dernek üyeleri ile birlikte Son Dakika Gazetesi Sahibi Enver Tuksal, Pendikli TV’den Samet Övüç, Gerçek Bakış Gazetesinden Sedat Savaş ve Pendik Gazetesinden Metin Yazıcı da katılım sağladılar. Cenaze namazının ardından merhumun naaşı defnedilmek üzere Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Türk Köyündeki Müslüman mezarlığına götürülmek üzere yola çıktı. Defin işlemi ise 12 Nisan Cuma günü ailesi ve sevenlerinin katılımı ile Soyfa’da yapıldı.

Pendik’ten Bulgaristan’a uzanan insana ve insanlığa dokunan bir ömür

Pendik’te uzun yıllar işadamı ve siyasetçi olarak hizmetleri dokunan, Bulgaristan’ın Sofya şehrinde büyük yatırımlar yapan Balkan Konteynır’ın sahibi olan iş insanı İsmail Akova 1957 doğumluydu.

20 yılı aşkındır Sofya’da yaşayan Akova; Pendik’te olan ailesi ve iş dünyası ile bağını hiç koparmamış, onları Sofya’da defalarca ağırlamış ve bir çok işadamında yatırımlar ve ticaret yapmasına önayak olmuştu. Türkiye’de yaşanan deprem faciası sonrası bölgeye büyük destekleri ve konteynır yardımları olan Akova bunun dışında da bir çok hayır faaliyetini sürdürüyordu. Ticari faaliyetlerinin yanında yurt dışına ülkemizin tanıtımı için giden halk oyunları ve koroları da mutlaka Sofya’da ağırlamadan bırakmayan işadamının arkasından Pendik’te bir çok kişi sosyal medyalarından üzüntülerini bildiren mesajlar yayınladılar.

Biz de gazetemiz olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam