SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinde Mali Genel Kurul Gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2024, Pazartesi - 10:26   Okunma Sayısı: 24042
İstanbul Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Mali Genel Kurul Toplantısı Ataşehir Kayışdağı Dostlar Restaurant tesislerinde gerçekleştirildi.

Kongrede İstanbul Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin faaliyet ve denetim raporları oy birliği ile ibra edildi

Kooperatif Başkanı Zakir Uzun tarafından açılış konuşması sonrası oluşturulan Divan kurulunda Başkan Hakan Çelik ile divan kurulu üyeleri Eyüp Savaş, Şahin Kaya tarafından gündem ile ilgili bilgi verildikten sonra faaliyet ve denetim raporları okunup müzakere edildikten sonra oy birliği ile ibra edildi.

Kooperatif Başkanı Zakir Uzun’dan sektör çalışmaları hakkında bilgilendirme

Kooperatif Başkanı Zakir Uzun, IBB ve Ankara düzeyinde yapılan sektör çalışmaları ile ilgili bilgi vererek kooperatife Gayrimenkul alımı ile ilgili de bilgi aktardı. Uzun. sektörü ilgilendiren diğer konular hakkında da ayrıntılı bilgi vererek katılımlarından dolayı üyelere teşekkür etti

Mali Genel Kurul toplantısına İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, Özulaş Toplutaşım AŞ Başkanvekili İbrahim Ayılmazdır, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş Başkan Yardımcısı Murat Yeşilyurt ile Elit Kooperatif Başkanı Bekir Dindar ile kooperatif üyeleri katıldı .ÖHO Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, yaptığı konuşmada ise sektör çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam