SON DAKİKA
reklam
reklam

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları başladı

Eklenme Tarihi: 21 Nisan 2024, Pazar - 18:04   Okunma Sayısı: 15352
Türkiye Motosiklet Federasyonunca düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları, Endurobil 365 Extrempark Bilecik'te başladı.

Sabah saatlerinde sıralama antrenmanlarını yapan 195 motosikletli ile ATV'li, daha sonra belirlenen etaplarda parkura çıktı.

Yarışları izlemeye gelen vatandaşlar, pistin çevresinde yoğunluk oluştudu.

Minik motorcu Rüzgar Çınar, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın maskotu oldu

Şampiyonaya Uşak'ın Sivaslı ilçesinden katılan Çınar Urhan'ın 6 yaşındaki oğlu Rüzgar Çınar Urhan, çocuk motosikleti ve ekipmanlarıyla katılımcılardan ilgi gördü.


Fotoğraf: Muhsin Arslan/AA

Sebaste Enduro ve Motokros Kulübü üyesi 39 yaşındaki Baba Urhan, AA muhabirine, oğlunun 1,5 yaşındayken denge bisikleti kullanmaya başladığını söyledi.

Ardından elektrikli motosiklete geçtiklerini anlatan Urhan, şöyle devam etti:

"Daha sonra da benzinli çocuk motosikletini tercih ettik. Ben de 12 yıldır enduroyla uğraşıyorum. Çocuğum güzel bir şeylere yönelsin istedim. Kendim motor sporunu seviyorum, güzel bir şey. Ortamı güzel, insanlar gayet cana yakın. Spor olarak da, dağlarda binmek de güzel. Rüzgar Çınar'ın gelecekte de motora devam etmesini istiyorum."

Motosiklet kullanmayı babasının öğrettiğini ifade eden Rüzgar Çınar da 2 teker üzerinde vakit geçirmekten büyük keyif aldığını kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam