SON DAKİKA
reklam
reklam

Cevizli Anadoluspor ‘un U16 takımı Türkiye şampiyonası için hazır

Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2024, Pazartesi - 23:48   Okunma Sayısı: 13250
U16 Türkiye Şampiyonası İstanbul elemelerinde başarılı olarak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanan Cevizli Anadoluspor U16 takımı, hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Beyazlılar, Zonguldak’da oynayacağı maçlar için Kozlu’da kampa girdi.

Kartal temsilcisinde Kafile Başkanı olarak Başkan Yardımcısı Memiş Dikilitaş, Sportif Direktör Cenk Hastürk, Teknik Sorumlu Sergen Dikilitaş, Masör Erdal Aktaş ve 25 futbolcu bulunmakta.  Cevizli Anadoluspor Kulüp Başkanı Dursun Civak da  U16 Türkiye Şampiyonasına katılan takımının kafilesini Zonguldak’a yolcu ederek başarılar diledi.

Cevizli Anadoluspor’un Başkan Yardımcısı ve Kafile Başkanı Memiş Dikilitaş “ Şampiyonaya iddialı gidiyoruz. Moralimiz yüksek. Grubumuzdaki takımları ciddiye alıyoruz. Ancak biz de kendi gücümüzü biliyoruz.”

Cevizli Anadoluspor’un Başkan Yardımcısı ve Kafile Başkanı Memiş Dikilitaş yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Şampiyon takımımız Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tamamlamış ve maç saatini beklemeye başlamıştır. Moralimiz yüksek. Türkiye şampiyonası için Zonguldak’ta bulunuyoruz. Grubumuzdaki takımları ciddiye alıyoruz. Hepsi gruplarında şampiyon olarak illerinde başarı göstermiş takımlar olduğunu biliyoruz. Ancak biz de kendi gücümüzü biliyoruz. Şampiyonaya iddialı gidiyoruz”

Cevizli Anadoluspor U16 takımı Teknik Sorumlusu Sergen Dikilitaş “Şampiyonada iyi takımlar var. Biz de iyi bir takımız.”

Cevizli Anadoluspor U16 takımı Teknik Sorumlusu Sergen Dikilitaş  da yaptığı açıklamada “ Hazırlıklarımızı tamamladık. Zonguldak’ta oynayacağımız Türkiye Şampiyonası birinci kademesini atlatarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Şampiyonada iyi takımlar var. Biz de iyi bir takımız” diye konuştu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam