SON DAKİKA
reklam
reklam

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Cemevi’nde Yeni Dönem

Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2024, Cuma - 17:22   Okunma Sayısı: 19808
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Cemevi’nin kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrde, tek liste ile seçime gidilerek Yıldız Ada başkanlığına seçildi. Ada, oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

Yıldız Ada’nın başkanlığı döneminde, vakfın ve cemevinin faaliyetleri üzerindeki olumlu etkileri beklenirken, Ada’nın liderliğinde vakfın, toplumun çeşitli kesimlerine yönelik daha geniş kapsamlı etkinlikler düzenlemesi ve toplumsal dayanışmayı artırıcı çalışmalarıyla tanınan bir yapıya dönüşmesi de beklemekte.

Ada’ya oy birliğiyle güvenoyu

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Cemevi’nde 5 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen kongrede, tek listeyle seçime giren Yıldız Ada, oy birliğiyle başkanlığa seçildi. Kongreye yoğun bir katılım sağlanırken, tek liste oluşmasıyla birlikte Ada, büyük bir destekle göreve getirildi.Ada’nın seçilmesiyle birlikte, vakfın geleceği ve hizmet alanlarına ilişkin beklentiler yükseldi.Önceki Başkan Mehmet Yıldız’ın başkanlığı döneminde gerçekleştirilen başarılı hizmetlerin, Ada’nın liderliğindeki yeni dönemde de aratarak devam edeceği bekleniyor. Bu yeni dönemde, vakfın toplumda daha etkin ve tanınan bir konuma gelmesi için atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek projeler merakla bekleniyor. Bu yeni dönemde, vakfın toplumda daha etkin ve tanınan bir konuma gelmesi için atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek projeler büyük bir merakla takip edilecek.

Diğer yandan da Ada’nın başkanlığı döneminde vakfın ve cemevinin faaliyetlerinde önemli bir artış ve gelişme olması bekleniyor. Ada’nın liderliğinde vakfın şu alanlarda yenilikler yapması beklenmekte;

*Toplumun çeşitli kesimlerine yönelik daha kapsamlı etkinlikler düzenlemesi

*Toplumsal dayanışmayı artırıcı çalışmalara imza atması

*Daha geniş kitlelere ulaşarak tanınırlığını artırması

*Farklı alanlarda önemli projelere imza atması

***************************************************************************

Başkan Yıldız Ada’nın Hedefleri:

Yıldız Ada’nın başkanlığı döneminde vakfın faaliyetlerinde önemli bir artış ve gelişme olması bekleniyor. Ada’nın önümüzdeki dönemde şu hedeflere odaklanması bekleniyor:

Kapsayıcı Etkinlikler:

Toplumun tüm kesimlerine hitap edecek, farklı yaş gruplarına ve ilgi alanlarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemek. Bu sayede vakfın ve cemevinin kapsayıcılığını ve toplumla olan bağlarını güçlendirmek.

Toplumsal Dayanışma:

Yardımseverlik ve dayanışma geleneğini yaşatmak için çalışmalar yürütmek. Gerekli durumlarda ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi destek olmak.

Sosyal Sorumluluk Projeleri:

Eğitim, sağlık, çevre ve kültür gibi alanlarda farkındalık yaratan ve çözümler üreten projelere öncülük etmek.

Gençlerle Buluşma:

Gençlerin vakfa ve cemevine katılımını teşvik etmek, onların kültürel ve manevi gelişimlerine katkıda bulunmak için özel programlar düzenlemek.

Uluslararası İlişkiler:

Farklı ülkelerdeki Alevi-Bektaşi toplulukları ve kültür merkezleriyle iş birliği yapmak, kültürel alışverişi ve dayanışmayı geliştirmek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam